En kropp i balans är en kropp som mår bra. Här tar vi fasta på helheten och jobbar med alla viktiga pusselbitar för att skapa en en hel och hållbar kropp!

En kropp i balans

När du har bestämt dig

Vi inleder med en konsultation och pratar igenom dina nuvarande kost och livsstilsvanor. Därefter görs en grundlig screening av kroppen då rörlighet, kontroll och styrka testas. En massagebehandling ingår samt Personlig träning och kostrådgivning inkl dokumentation och träningsprogram. 

Välj mellan två olika helhetspaket:

"En kropp i balans, stora paketet”

Screening och konsultation, massage 1 x 45 minuter, 6 PT pass inkl träningsprogram, 2 kostkonsultationer. 8195 kr

”En kropp i balans, lilla paketet”

Screening och konsultation, massage 1 x 45 minuter, 3 PT pass inkl träningsprogram, 1 kostkonsultation. 4595 kr

Boka konsultation

Du väljer paket vid första konsultationstillfället

Har gått hos Pia Jutebrink i ca 10 år, med början på Trygg Hansa där jag var anställd och Pia hade några dagar/vecka där, jag fick problem med ischiasnerven med värk i högra benet. Pia ställde rätt diagnos och behandlade efter det, blev botad efter några behandlingar.

Har sedan dess varit kund hos Pia med upprepade behandlingar och massage vilket jag och min kropp mått ypperligt av. Har rest från Huddinge till de adresser där Pia har verkat, så man har sett en del av stan 🙂 men det har alltid varit värt resan.

Nu när Pia även förkovrat sig som kostrådgivare har jag tagit lärdom av hennes råd och även tappat 5 kilo med LCHF-kost och diabetesen typ 2, är oxå på sjunkande nivå, samt övriga värden för ett sunt liv förbättrar sig.

Så sammanfattningsvis är mina omdömen om Pia så positiva, hon har kunskap, livsglädje, utstrålning och ett professionellt bemötande till kunden, man känner att man är i goda händer. Knåda på och led oss rätt i matdjungeln.

– Birger Westerberg