Kan maten vara din medicin? Kan jag äta mig frisk från vissa sjukdomar? Vad är rätt mat för just dig? Naturlig mat på naturligt vis. Hur påverkar sömn, stress och hormonella obalanser vår kropp? Jag hjälper dig till hållbara förändringar vad gäller kost och livsstil.

Kost- och livsstilscoaching

För en bättre hälsa

Kostrådgivningen bygger på en hälsoenkät samt att du för kostdagbok under 1 vecka.

Vårt samtal sker på plats eller via digitalt möte.

  • Kost och livsstilscoaching 60 minuter inkl. dokumentation 950 kr
Boka din tid här
 

Har gått hos Pia Jutebrink i ca 10 år, med början på Trygg Hansa där jag var anställd och Pia hade några dagar/vecka där, jag fick problem med ischiasnerven med värk i högra benet. Pia ställde rätt diagnos och behandlade efter det, blev botad efter några behandlingar.

Har sedan dess varit kund hos Pia med upprepade behandlingar och massage vilket jag och min kropp mått ypperligt av. Har rest från Huddinge till de adresser där Pia har verkat, så man har sett en del av stan 🙂 men det har alltid varit värt resan.

Nu när Pia även förkovrat sig som kostrådgivare har jag tagit lärdom av hennes råd och även tappat 5 kilo med LCHF-kost och diabetesen typ 2, är oxå på sjunkande nivå, samt övriga värden för ett sunt liv förbättrar sig.

Så sammanfattningsvis är mina omdömen om Pia så positiva, hon har kunskap, livsglädje, utstrålning och ett professionellt bemötande till kunden, man känner att man är i goda händer. Knåda på och led oss rätt i matdjungeln.

– Birger Westerberg