Vill du få resultat och nå dina uppsatta träningsmål? 

Vill du komma igång, men vet inte hur? Är du gravid och vill hitta ett säkert och rätt sätt att träna på? Eller vill du ta din träning till en ny nivå? När du bestämt dig coachar jag dig i rätt riktning!

Personlig träning

Skräddarsydda träningspass för dig

När du bestämt dig bokar du en kostnadsfri konsultation om ca 20 minuter. Inför detta tillfälle får du fylla i en hälsodeklaration som vi sedan går igenom tillsammans och pratar igenom vad som är rätt upplägg för dig.

MammaMage - konsultation & träning

Träning för alla mammor!

Detta är en individuell konsultation där vi pratar kring hur kroppen mår och känns efter graviditeten. Jag undersöker din mage och vägleder dig rätt i hur du tränar upp kontrollen på djup magmuskulatur samt bäckenbotten efter graviditeten.
Jag går även igenom andning och hållning och du får med dig övningar hem att jobba med på egen hand.

Det jag lägger fokus på är att du ska kunna återskapa funktion och spänning i bindväv och muskulatur, strukturer som varit uttöjda och blivit förslappade under graviditeten.

Magens form och känsla är ofta annorlunda än före graviditeten.
Hur kan du hitta stöd från magen igen?
Jag guidar dig kring vad du kan göra och hur du kan tänka med träning för att komma igång på ett så säkert och skonsamt sätt.

  • Pris: 800 kr. Varje tillfälle är ca 45 min

PT Small Group med PS Träning!

Träning för alla

Nu har du chansen att träna med mig genom small group training!

Vill du komma igång med din träning och få inspiration och pepp av andra i mindre grupp format. Då är detta perfekt för dig.
Under 10 gånger kommer vi bla gå igenom hållning och bålstabilitet,  rörighetsträning, teknik i olika basövningar inom styrketräning och cirkelträning där hela kroppen får jobba.
Vi har roligt och svettas tillsammans!
Inga förkunskaper krävs!

Mer information samt för att boka plats besök pstraning.se

Mammaträning med PS Träning

Gruppträning för nyblivna mammor

Kom igång med träningen på ett säkert och roligt sätt i mindre grupp med oss på PS Träning!

För mer information och bokning besök pstraning.se

 

   

Uteträning i Järvastaden med PS Träning

Uteträning för alla i Järvastaden

Nu ger vi dig som bor i Järvastaden möjligheten att träna med oss!

Vi träffas vid Jaktvillan varje tisdag och torsdag kl 11:30. 45 minuters träning med redskap som TRX band, slam rope, kettlebells, hantlar, slam balls, gummiband och
den egna kroppen som redskap . Drop in, 150 kr swishas på plats. Vi säljer även klippkort!

För mer information  pstraning.se

 

 

Jag kunde inte ha påbörjat uppbyggnaden efter min graviditet på ett bättre sätt! Genom Pias mammaträning fick vi från grunden lära oss att aktivera, bygga upp och använda det så viktiga inre stödet för att sedan i perfekt avvägda steg öka belastningen bit för bit. Upplägget på träningen var personlig, rolig och inspirerande vilket också medförde att träningslusten fortsatte även efter avslutad kurs. Ett stort plus var att bebis kunde följa med och med stora ögon titta på när mamma tränade.

– Sophie Tärnström

 

Genom att träna hos Pia tog min träning en ny riktning som gav mig utveckling i styrka, nya kunskaper och ett nytt träningsfokus samt medförde en stor dos av förnyad träningslust!

Pia lyssnade på mina önskemål och jag uppskattade att få vara delaktig gällande upplägget samt gillade att Pia kontinuerligt gav feedback, uppmuntran och stöd!

– Rebecka Kåreswed