Massagen har många positiva effekter på kroppen. Muskelspänningar släpper, flexibiliteten i muskler ökar. En hel och frisk muskel är starkare och kan arbeta med sin fulla kapacitet. Vidare motverkar massagen stress, ökar vårt ”lugn och ro hormon” oxytocin och stimulerar kroppens läkningsförmåga och återhämtning.


Jag har för närvarande begränsat antal tider för massage. Hittar du ingen tid online via boka direkt här skicka ett mejl så återkommer jag till dig.
Epost:  kontakt@piajutebrink.se

Jag driver idag PS Träning & Behandling AB tillsammans med min kollega Silje Vik Vilval. Läs mer om oss på hemsidan pstraning.se

Idrottsmassage

För dig som tränar

Detta är en djupgående massage som passar dig som tränar på såväl amatör- som elitnivå. Behandlingen är ett bra komplement till din träning för att ge din kropp bästa förutsättningarna till återhämtning samt förebygga skador.

Massagen anpassas efter dina behov och önskemål. Jag använder olika tekniker så som muskeltöjning (PNF), triggerpunktsbehandling och behandling med ström (TENS).

Jag inleder din behandling med en hållningsanalys och eventuellt specifika tester som rörelse och muskeltester för att kunna ge dig en givande behandling.

  • Pris 45 min 850 kr
  • Pris 60 min 950 kr

Klassisk massage

För dina behov

Klassisk massage kan utföras på olika sätt. Mina massagebehandlingar är i regel kraftfulla och djupgående men anpassas alltid utifrån de behov och önskemål du har.

Jag inleder din behandling med en hållningsanalys och eventuellt specifika tester som rörelse och muskeltester för att kunna ge dig en givande behandling.

  • Pris 30 min 650 kr
  • Pris 45 min 850 kr
  • Pris 60 min 950 kr

Smärtlindrande massage

För dig som behöver lugn

Detta är en mjuk och lugn massage för dig som har långvariga smärtsyndrom så som Fibromyalgi, Restless legs eller Dercums sjukdom.

Massagen kan lindra din smärta, hjälpa dig att slappna av och därmed öka din livskvalitet. Denna massage passar även dig som är stressad och vill få en lugn och avslappnande behandling.

  • Pris 45 min 850 kr
  • Pris 60 min 950 kr

Jag är en ganska så flitig löpare och längdskidåkare. På grund av dessa två fritidsaktiviteter är det inte ovanligt att jag behöver en hjälpande hand när kroppen inte riktigt återhämtar sig som den ska. Fullgod sömn och alternativ träning till trots. Det är därför en ynnest att ha träffat Pia. Hon kan med en lätt beröring direkt kan känna vad som behöver göras.

Med van hand och precis lagom intensitet navigerar hon mellan de delar av min kropp som behöver lite extra uppmärksamhet. Ett timme hos henne före och/eller efter en tävling är för mig skillnaden som gör skillnaden.

Jag rekommenderar varmt ett besök. När det dessutom täcks av friskvårdsbidrag så är motargumenten liksom bortblåsta.

– Erik Aschan

Med en bakgrund av whiplashskada med svåra smärtor i många år, har jag testat många saker för att få ner min smärta. Jag har testat akupunktur, TENS, sjukgymnastik, smärtskola, taktil massage mm. 

Det enda som har fått ner mina smärtor är massagebehandlingarna jag har fått hos Pia.
Hon har verkligen hjälpt mig med mina spända muskler och resultatet har givit smärtlindring.
Jag har gått regelbundet på massage hos Pia i mer än 6 år.
Mitt förtroende för Pia är till 100%, hon kan verkligen sin sak och brinner för det hon gör. Hon anpassar också massagen efter vilket behov man har vid besöket. Hennes massagemetod är den bästa, den ger en skön avslappning och smärtlindring och det är alltid lugn avslappningsmusik i bakgrunden. Jag kan varmt rekommendera Pia till er med whiplash, fibromyalgi och andra smärttillstånd. Det finns ingen bättre massör än Pia, tro mig jag har testat många olika massörer innan jag hittade Pia.

– Evelina Svensson

 

Tänk på att…

...du bör inte ta massage vid feber och infektioner, vid akuta inflammationer, vid smittsamma hudåkommor, vid akuta frakturer eller skadade muskler samt vid graviditet under de tre första månaderna.